KAAG Knalprestaties op BK AC 29-30 jun

Maar liefst 5 medailles mochten de onzen gaan ophalen op een heel hoogstaand BK in Brussel.

Goud was er voor Lore na een millimeter race op de 1500.  Onverhoopt, maar des te mooier, goud was er voor Elena in het kogelstoten.  Rayan knalde na een sterke race naar zilver op 3000m steeple.  Zita sprong naar blinkend zilver bij hoog.  Jente deed er een bronzen plak bij in het verspringen…

Maar er waren ook een pak net geen podia of klinkende mooie finale plaatsen inclusief vette PR’s, een pak ervaring of terugkomend van even weggeweest.  Gevloek, een traan, een karrenvracht inzet of een zucht van opluchting, een glimlach of een knuffel allemaal ingrediënten die dit BK tot een mooie editie maakten.

Proficiat aan allen

op naar de volgende

 

Foto’s

uitslag