Lid worden?

Inschrijvingen worden via ons online platform Twizzit geregeld. De inschrijvingen voor 2021-2022 zijn momenteel niet open. Van zodra deze geopend worden, zal hier een link voorzien worden. Gelieve in het geval van vragen of problemen contact op te nemen met het secretariaat via kaag@val.be.

Jij wil atletiek gaan beoefenen. Mooi zo!

Je wil dit doen bij KAA Gent Atletiek. En je wil dat bovendien doen naar jouw eigen wens en eigen kunnen.

Op de volgende pagina’s leggen we uit welke mogelijkheden er zijn. Jouw leeftijd en geslacht spelen daarbij natuurlijk een belangrijke rol. Bij de meeste van  onze trainingen komen de meisjes en jongens in dezelfde groepen terecht,  maar de wedstrijdproeven zijn wel gescheiden.

Reeds vanaf je 6 jaar kan je lid worden van onze club. Dan behoor je tot de categorie ‘Kangoeroes’. De daaropvolgende leeftijdscategorieën zijn ‘Benjamins’ (8-9 jaar), ‘Pupillen’ (10-11 jaar) en Miniemen’ (12-13 jaar). Die rekenen we nog tot de echte jeugd.

Met de categorieën ‘Cadetten’ (14-15 jaar) en ‘Scholieren’ (16-17 jaar) zijn we gekomen bij de jongeren.

Vanaf de leeftijd van 18 jaar kom je uiteraard terecht bij de jong volwassen ‘Junioren’ (18-19 jaar) en daarna bij de ‘Senioren’ (21-34 jaar)
Vanaf 35 jaar zijn er opeenvolgende categorieën ‘Masters’

Dan bestaat er bij KAAG nog een heel aparte categorie met de poëtische naam ‘Leielopers’.
Zoals reeds gezegd leggen we in de volgende bladzijden nauwkeurig  uit welke mogelijkheden er in elk van deze groepen voor jou zullen te vinden zijn.
Wees welkom!