Lidgeld

Beste clubgenoot

Fijn dat jij beslist hebt bij KAAG te komen sporten!

Een nieuw seizoen betekent ook de hernieuwing van het jaarlijkse lidgeld. Die bijdragen blijven voor onze club een onmisbare inkomstenbron om iedereen, van klein tot groot, in comfortabele omstandigheden atletiekplezier te kunnen blijven bieden. Om een goede werking te garanderen moeten we als club nauwlettend toezien op ons budget en onze uitgaven afstemmen op onze inkomsten.

Voor het nieuwe atletiekseizoen 2023-2024 heeft de Algemene Vergadering daarom hier en daar een kleine aanpassing van de lidgelden moeten doorvoeren.

De stijgende kosten, denken we maar aan een grotere bijdrage voor de aansluiting van leden bij de Vlaamse Atletiekliga, stijgende energie- en accommodatiekosten, duurder geworden sportmateriaal, subsidies die teruggevallen zijn, … dwingen ons helaas tot een beperkte (geen algemene) verhoging van het gevraagde bedrag. Maar we blijven daarmee, in vergelijking met de meeste andere sportclubs in onze wijde omgeving, absoluut aan de lagere kant.

Alvast bedankt voor jullie begrip!

 

Categorie Lidgeld
Kangoeroes / Benjamins / Pupillen / Miniemen (-13) €175
Cadetten / Scholieren (-18) €175
Juniors / Seniors (18+) €200
Masters (35+) €175
Leielopers €130
G-atleten €100
Student-Atleet (aangesloten bij een andere club) €175
Actief jurylid €0

Vergunningsaanvraag

Inschrijvingen worden via ons onlineplatform Twizzit geregeld. De inschrijvingslink kan u verkrijgen via kaag@atletiek.be .