Competitie vanaf 18 jaar

WIE?

Voor al wie ouder is dan 18 jaar zijn er mogelijkheden om  atletiekcompetitie te beoefenen en daarvoor te trainen in onderscheiden leeftijdscategorieën, gaande van junioren, over beloften, senioren tot masters. Master ben je vanaf 35 en dan verder in een mastercategorie per tien jaar.

Wie 18 jaar is geworden zal meestal zijn doorgegroeid binnen de club vanuit de jeugdcategorieën. Daardoor zul je de geplogenheden van de club al kennen.

Ben je nog lid van een andere atletiekclub maar wens je aan te sluiten bij KAAG, dan kan dat op elk moment, als je club daar mee akkoord gaat. Is je club niet akkoord of wens je sowieso te wachten voor een overgang tot het einde van het seizoen, dan dien je per aangetekend schrijven je ontslag aan te vragen. Pas wanneer je ontslag bij de Vlaamse Atletiekliga is aanvaard, kun je de stap zetten om aan te sluiten bij KAAG. Zie Vergunningsaanvraag hiernaast.

WAT BIEDEN WIJ?

Drie maal per week, dinsdag en donderdag van 18u30 tot 20u30 en zondag van 10u00 tot 12u00 ben je welkom om te trainen in een discipline naar keuze. Zie daarvoor onze rubriek Trainingsuren hiernaast. Het is ook mogelijk om te trainen in de Topsporthal.

Uiteraard zijn er doorheen het jaar tal van wedstrijden waarvoor je kunt inschrijven en advies en coaching krijgen van je trainer(s). Deelname aan competities levert je ook punten op voor het  KAAG-premiestelsel.

Trainingsuren

  • 18:30 – 20:30
  • 18:30 – 20:30
  • 10:00 – 12:00

Specifieke uren steeds afhankelijk van trainingsgroep

Vergunningsaanvraag

Inschrijvingen worden via ons onlineplatform Twizzit geregeld. De inschrijvingslink kan u verkrijgen via kaag@atletiek.be .