Start to run

start 2 run logo

WIE?

Daar is de lente! Kriebelt het bij jou ook al?

Voor al wie ouder is dan 15 jaar en de goesting of de behoefte voelt om (opnieuw) te beginnen lopen. Voor wie dit wil doen op een veilige en gezonde manier. Wie gezondheidsproblemen heeft die de uitbouw van een basisconditie kunnen belemmeren, vraagt beter eerst de goedkeuring van zijn/haar arts.

DOEL

In 10 weken 5 kilometer leren en kunnen lopen/joggen aan één stuk door, via het Start-to-Run programma ontwikkeld door Mieke Boecks en met behulp van de professionele begeleiding van onze twee trainers (Guy Gaelens en Pascale Mooren).

De trainingen gaan door in het domein van de mooie en veelzijdige Blaarmeersen. Wat doorzettingsvermogen is altijd mooi meegenomen. Als je je goed humeur bij je hebt, gaat alles als vanzelf! Je zal zien: het zal jou een boost geven qua motivatie en zelfvertrouwen.

WAAR EN WANNEER

Startschot wordt gegeven op zondag 27 maart 2022 om 10u!

Locatie: Domein Blaarmeersen, Gent; Eerste straat links, aan het einde van deze straat ziet u de ingang van de atletiek aan de rechterkant, parkeren kan op parking Oost.

Afspraak aan het terras bij de kantine aan de atletiekpiste.

Frequentie: 3 maal per week:
Dinsdag en donderdag om 19 uur
Zondag om 10 uur
Indien feestdagen tijdens de week wordt de zondagsregeling toegepast!

HOE INSCHRIJVEN

Inschrijven kan via het online inschrijvingsformulier hier.

PRIJS:

€ 40 voor 10 weken: daarin zijn inbegrepen
– Begeleiding
– Douchegelegenheid
– Verzekering

KLEDIJ

– Goed zittende sportkledij. T-shirt en broek. Zorg er wel voor dat deze goed zitten, nergens knellen en genoeg ruimte laten voor beweging
– Schoenen: dit is een must, we raden aan om bij een gespecialiseerde sportwinkel te rade te gaan en advies in te winnen. Zij kunnen je een schoen aanmeten die aangepast is aan jouw figuur, lengte, gewicht, loopstijl en voeten
– Sokken: alle sportsokken zijn ok maar vermijd te grote of te kleine sokken en sokken met naden zijn ook uit den boze.
– Het dragen van een stevige sportbeha is ook aangeraden bij onze loopsters.

 

Mocht je nog bijkomende vragen hebben of problemen ondervinden bij het online inschrijven, dan kan je ons per mail contacteren: kaag@atletiek.be .

  • start om 19:00
  • start om 19:00
  • start om 10:00

Op feestdagen tijdens de week wordt zondagregeling toegepast

Inschrijven

Inschrijven voor deze start2run kan hier (via Twizzit).